Selainta ei tueta

Pahoittelut, tämä sivusto ei tue selaintasi.
Suosittelemme käyttämään jotain seuraavista: Chrome, Firefox, Edge, Opera.

Image

Osion tehtäviä suoritettu: 0/0

Avoin ammattikorkeakoulu


Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta eri alojen ammattikorkeakouluopintoja. Opintoja järjestetään päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin sekä verkko-opintoina kaikissa ammattikorkeakouluissa ympäri Suomea.

https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/Avoin-AMK

Jos opiskelupaikka jää saamatta - Avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnot voi olla ratkaisu sinulle!


Polkuopinnot soveltuvat sinulle, mikäli tähtäät tutkinto-opintoihin. Polkuopintoihin on koottu yleensä koko ensimmäisen tutkintovuoden opinnot ja opiskelu tapahtuu useimmiten tutkinto-opiskelijoiden kanssa samassa ryhmässä. Jos sinulla on jo aiempia opintoja alalta, sinulle voidaan räätälöidä myös oma polku.

https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/Avoin-AMK/Polkuopinnot

Kurkistusopinnot lukiolaisille ja väyläopinnot toisen asteen opiskelijoille


Kurkistusopinnot

Kurkistusopinnoilla tarkoitetaan ammattikorkeakouluopintoja, jotka lukio-opiskelija voi suorittaa opintojensa aikana. Kurkistusopintojen avulla voit tutustua amk-opintoihin, ja ne hyväksiluetaan, mikäli hakeudut valmistuttuasi opiskelijaksi Kajaanin ammattikorkeakouluun. Muihin ammattikorkeakouluihin hyväksiluettavuus tulee selvittää erikseen.

Opiskellessasi lukio-opintoja, voit siis samaan aikaan suorittaa ammattikorkeakouluopintoja. Opinnot ovat sinulle ilmaisia, jos opiskelet jossakin Kainuun lukiossa. Saat kaikista suorittamistasi kurkistusopinnoista todistuksen Kajaanin ammattikorkeakoululta.

https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/Kurkistusopinnot-lukiolaisille

Väyläopinnot toisen asteen opiskelijoille


Väyläopintojen avulla pystyt tutustumaan amk-opintoihin, ja ne hyväksiluetaan, mikäli hakeudut valmistuttuasi opiskelijaksi Kajaanin ammattikorkeakouluun.

Väyläopinnot on suunniteltu erityisesti toisen asteen opiskelijoille, jotka tähtäävät opiskelupaikkaan ammattikorkeakoulussa ja haluavat kehittää ammattikorkeakouluopinnoissa tarvittavia opiskeluvalmiuksia. Vaikka et jatkaisikaan heti valmistuttuasi ammattikorkeakouluun, olet saanut kokemuksen siitä, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on ja voit hyödyntää oppimaasi vaikkapa työelämässä.

https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/Vaylaopinnot-toisen-asteen-opiskellijoille

Icon For Arrow-up